mad & drikke

Mad Synergi vil stå for mad og drikke til festivallen.

Udover Kaffe & Kage samt den skønne Langbordsmiddag, der er inkl. i billetten, vil der være ”CAFEBAR”. Her kan købes øl, vin, drinks, vand, kaffe og snacks, noget for alle.

Der lægges naturligvis vægt på bæredygtighed og økologi, som bl.a. kommer til udtryk via fokus på brug af sæsonens råvarer og bionedbrydeligt emballage.

billetter & adgang

Ved indgang og velkomst til Vindbyholtgaard fremvises din ordrebekræftelse, som du får ved køb af billetten. Fremvises pr. telefon eller i printet format.

Coronapas

For at sikre en tryg og sikker festival bedes du have et gyldigt coronapas, der skal fremvises sammen med din billet.

Faciliteter

Arrangementet er et udendørs arrangement. I det omfang at vejret er med os vil alt foregå udendørs – både program og middag. Der vil være borde og bænke fordelt rundt i haven, som kan benyttes under foredragene. Til middagen arrangeres disse til langbord. I løbet af dagen er du velkommen til at sidde på enten eget medbragt stol eller tæppe på græsset. Der er adgang til gården til fods gennem gårdspladsen. Er man dårligt gående eller i kørestol kommer man bedst til haven gennem “bagindgangen” mod naboen Marjatta ved Vindbyholtvej 6.”

Transport & parkering

Adresse:
Vindbyholtgård
Vindbyholtvej 8
4640 Faxe

Vindbyholtågrd ligger ca. 1 times kørsel syd fra København. Nærmeste togstation er Faxe Ladeplads, hvortil der kører lokalbane. Tjek med fordel Rejseplanen for præcise afgangstider. Man kan med fordel booke flextur hos Movia eller cykle de 7 km fra stationen.

Parkering

Mere info herom følger

Festival er udsat
Vi har valgt at udsætte festivalen til 28. maj 2022. Programmet kan komme til at ændre sig.